Hlavní obsah
Článek

Patricie Solaříková (23), která patří k tvářím, jež mohou diváci Ulice vídat v seriálu od samého počátku, to v příštích dílech nebude mít vůbec lehké. Kromě ochrnutí svého seriálového přítele Vojty Kalicha v podání Petra Buchty (27) teď bude řešit další malér v podobě rodičů svého milého, kteří si na ni coby Terezu Jordánovou pěkně zasednou.

Vojtovy rodiče ztvárnili Jiří Bábek a Jitka Sedláčková, kteří jsou novými posilami seriálu a v roli manželů Miluše a Ladislava Kalichových se divákům představí již dnes večer. „Miluše je matka na plný úvazek, která vždy Vojtu vychovávala podle představ svého muže. Razí názor, že žádná jiná žena nemůže dát jejímu synovi více lásky a lepší péči, než ona. A Ladislav Kalich je hlavou rodiny, které nikdy nikdo neodporuje. Do svého syna, který v dětství závodně lyžoval, vkládal velké naděje a lpěl na jeho kariéře. Vojtovo zranění páteře je pro něj definitivním zklamáním, které jen stěží potlačuje,“ nastínil charaktery nových postav zdroj z natáčení.

Své nové role si oba herci užívají. "Netušil jsem, že se ve svých 46 letech octnu na Ulici," vtipkoval Jiří Bábek. Také Jitka Sedláčková se svěřila se svými pocity. "Hrát v Ulici bylo moje velké přání. Dlouho jsem na to čekala a ono se mi to nakonec splnilo. Nechtěla jsem to kvůli povrchní popularitě, ale protože Ulice je skvěle herecky obsazená, je tam spousta skvělých lidí a to mě na tom lákalo," přiznala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám