Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Marnie Schulenburg podlehla v pouhých 37 letech zákeřné rakovině prsu, kterou jí lékaři diagnostikovali před dvěma lety. Již tehdy byla nemoc ve čtvrtém stadiu. Na věčnost odešla v úterý v Bloomfieldu v New Jersey po boji s nemocí, která jí metastázovala dál do těla.

Herečka byla známá především ze seriálů, nejvíce svou postavou Jo Sullivan v soap opeře stanice CBS nazvané As The World Turns, ale rovněž z Mladých a neklidných, Hranice nemožného či Alpha House.

Zanechala po sobě dvouletou dceru Codu, které zároveň věnovala svůj poslední dojemný status na Instagramu, který napsala 8. května.

„Nebylo zaručené, že budu na Den matek doma. Byla jsem propuštěna v pátek pozdě večer, ale musela jsem jít domů s kyslíkovou maskou. Není ideální být 38letá máma, která potřebuje k přežití kyslíkovou nádrž. Chci pro ni být silná a krásná. Chci jí ukázat, jak se po tomto světě pohybovat se soucitem, silou, energií, humorem a radostí, jako mi to kdysi ukázala moje maminka,“ znělo mimo jiné v srdceryvném statusu u fotografií s dcerou a svojí maminkou.

Otcem malé Cody je hereččin dlouholetý partner a herecký kolega Zack Robidas. Marnie zemřela čtyři dny před svými 38. narozeninami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám