Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michaela Pecháčková (18) má poslední dobou velmi nabitý diář a musí doslova plánovat každou minutu běžného dne. Svůj čas dělí mezi studium a natáčení primáckého seriálu ZOO. Na vztahy tak nezbývá čas a jak sama kráska tvrdí, na velkou lásku zatím čeká.

My jsme oblíbenou herečku zastihli na tiskové konferenci k připravovanému muzikálu Okno mé lásky, ve kterém získala jednu z hlavních rolí.

„Když jsem od produkce Divadla Broadway dostala nabídku na roli Sofie, tak mě to, musím říct, potěšilo. Linda Finková mě vyzkoušela ze zpěvu a také jsem absolvovala choreografický konkurz. No a vidíte, vyšlo to, a proto jsem teď tady,“ řekla Super.cz půvabná Michaela.

„Je tu hodně lidí, se kterými jsem se již pracovně potkala, ale jsou tu i kolegové, které vidím poprvé, moc se těším na celý tým. Červen bude takový hodně hektický, protože točíme ZOO, na konzervatoři budu mít ročníkové zkoušky a už začneme zkoušet muzikál,“ vyjmenovala.

Míša proto doufá, že v létě bude prostor i pro odpočinek. „V červenci taky sice točím, ale věřím, že bude krásné počasí, a zrovna budeme točit exteriéry. A snad mi vyjde i nějaká dovolená, abych mohla načerpat síly na další sezonu,“ dodala závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám