Hlavní obsah
Článek

Jsou spolu jedenáct let, z toho tři roky jako manželé, ale pořád vrkají jako dvě zamilované hrdličky. Vojta Dyk (38) a Tatiana Dyková (45) se objevili ve společnosti na tiskovce Divadla Ungelt. A opět jim to moc slušelo.

Dohromady už je nějaký ten pátek nepojí jen vztah, ale i práce. Už druhou sezonu hrají v představení Slepice na zádech, Dyková navíc v Ungeltu hraje po boku Jiřího Langmajera v představení Skleněný strop.

Herečka dorazila až na závěr tiskovky, kde už na ni čekal Vojta, který jí držel na jevišti místo a přivítal ji polibkem. Společně pak rozdávali úsměvy na všechny strany.

Divadlo Ungelt představilo program letní scény, kde se diváci samozřejmě mohou těšit i na Táňu s Vojtou. A jakou letos plánují dovolenou? „My budeme trávit léto v Česku, zahraniční dovolenou v teple si necháváme až na leden, kdy mají herci obecně méně práce. Na práci v létě se už moc těším,“ řekla Super.cz Dyková. Ta má s manželem Vojtou syna Aloise (9) a z prvního manželství s Pavlem Čechákem pak ještě syny Františka (17) a Cyrila (14).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám