Hlavní obsah
Článek

V nové řadě nováckého seriálu Kriminálka Anděl zřejmě nebude nouze o pořádné napětí. To ale nezpůsobí jen nová kolegyně v podání Ivany Chýlkové (60), která si se svými kolegy rozhodně nebude brát servítky, ale především drsné scény plné akčních stříleček a mrtvol!

„Pokusili jsme se o to, aby to byla akčnější detektivka, než bylo zatím zvykem. Některé scény svou náročností rozhodně přesahují standard,“ vysvětlil Martin Stropnický (67), který si coby major Ivan Tomeček natáčení velmi užíval. Dokonce přiznal, že by své herecké povolání klidně vyměnil za prostředí policejní vyšetřovny. „Ano, ale pouze pokud bych v ní neseděl jako vyšetřovaný, ale jako policista," smál se Stropnický, kterého mohou diváci coby šéfa pražské kriminálky vídat na obrazovkách každé pondělí večer.

Akčnější ráz seriálu si pochvalují i další herci v čele s Helenou Dvořákovou, která hraje psycholožku Janu Chládkovou. A to i přes to, že si při natáčení jednoho z nových dílů, v němž musela rukou prorazit okno, přivodila zranění. „Vůbec se mi nedařilo okno rozbít. Záběr jsme natočili až napotřetí, kdy jsem se do toho opravdu opřela. Bohužel mi střep poranil ruku,“ přiznala herečka.

Reklama

Další články

Načítám