Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jednou z královen českého dabingu, která svůj hlas propůjčuje mnoha zahraničním kolegyním. Především s jednou americkou herečkou je ale Miriam Chytilová spojovaná, a tou není nikdo jiný než Jennifer Aniston (55), kterou skvěle nadabovala v seriálu Přátelé i mnoha filmech.

„Je to moje radost i prokletí. Obrovská spousta diváků si můj hlas s ní spojuje a myslím, že to naše setkání bylo pro mě osudové. Je to nádherná práce, za kterou jsem vděčná a jsem ráda za každý nový film, který natočí a já ho můžu dabovat. Je to pro mě obrovská radost,“ říká Chytilová.

Diváci ji znají z divadelních jevišť, natočila i několik převážně televizních filmů, výraznější filmové role se jí zatím vyhýbají. S chutí by si zahrála v komedii. „Hraju je na jevišti a byla bych ráda, kdyby se nějaká taková nabídka objevila,“ svěřila Miriam.

Diváci ji nově budou vídat také v seriálu ZOO, kde ztvární vychovatelku v dětském domově, kde vyrůstala hlavní hrdinka seriálu Viky Janečková (Eva Burešová), tetu Kalinovou.

„Oslovili mě z castingové agentury, zda bych nechtěla zkusit roli vychovatelky, která tak trochu supluje maminku hlavní hrdinky, kterou hraje Eva Burešová. Viky u ní vyrostla, teta Kalinová ji miluje a podporuje ji,“ popsala svou postavu.

„Uvidíme, jak ta moje postava bude dál pokračovat. Měla jsem s Evou, tedy Viky, pomalu procházet dějem, ale teď uvidíme, co si pro mě scenáristé přichystali,“ dodala Chytilová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám