Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Festival v Cannes, který startuje právě dnes, to nejsou jen filmové projekce a premiéry, ale také večírky, koktejl party a další doprovodné akce. Tamní červené koberce jsou bohatou přehlídkou luxusních rób, ale, ke smůle celebrit, i trapasů, které následně vzhledem k množství přítomných fotografů obletí celý svět.

Noční můrou žen jsou šaty, které nedrží, jak mají, zvlášť když jde o róbu na tak významnou událost. Vyprávět by mohla například modelka Nabilla Benattia, která poprsí nechtěně vystavila v černých šatech. Šaty zradily také moderátorku Tatianu Laurens, které poprsí doslova vypadlo z výstřihu. A sako, pod které si nevzala prádlo, se nevyplatilo modelce Sarah Marshall.

Potrápit ale umí i větřík, který zafouká v tu nejméně vhodnou chvíli, o čemž ví své i vévodkyně Kate. V Cannes zavařil například herečce Artě Dobroshi. Co dalšího bylo na festivalu v průběhu let k vidění, se podívejte ve fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám