Hlavní obsah
Článek

Původem portorický zpěvák Marc Anthony (53) musí mít neskutečné charisma. Jeho rukama totiž prošlo tolik nádherných žen, že je těžké je spočítat. Jeho posledním úlovkem je paraguayská modelka a držitelka titulu Miss Universe Paraguay za rok 2021 Nadia Ferreira. V celosvětovém klání skončila druhá. S Anthonym jsou od minulého týdne zasnoubení.

Zamilovaný páreček, který dělí rovných třicet let, strávil ještě s několika přáteli víkend na jachtě. Brázdili přitom okolí pobřeží Miami a důvodem romantické plavby nebylo nic jiného než oslava modelčiných 23. narozenin.

Z dlouhého seznamu partnerek celkem šestinásobného otce Marca zmíníme jen některé. V letech 1996 – 1998 byl zasnoubený s herečkou Claudette Lali. O dva roky později už ale pojal za manželku bývalou Miss Universe Dayanaru Torres, s níž má dva syny.

O tři roky později manželství skončilo rozvodem, ale už následující rok si vzal Jennifer Lopez. S tou má dvojčata Emme a Maximiliana (14). Po sedmi letech se rozešli.

Románek si pak užil ještě například s dědičkou módního gigantu Top Shop Chloe Green. Zpěvák poté pokračoval ve své krasojízdě s modelkou Shannon De Limou, již si vzal roku 2014. Než dospěl k žádosti o ruku s Nadiou, prošel si ještě dvěma vztahy s modelkami Marianou Downing a Madu Nicolou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám