Hlavní obsah
Článek

Mnoho lidí nyní hledá originální dárek k oslavám sv. Valentýna, často na poslední chvíli. Této příležitosti se chopily slevové servery a přichází s nabídkou zájezdů, dárkových balíčků, wellness služeb a módních doplňků – ideálních dárků pro zamilované. Slevové servery často nabízí dárky za neobvykle nízké ceny. Přehled všech nabídek najdete na srovnávačích slevových serverů. SlevyDnes.cz jsou největší slevový srovnávač v ČR, nabízí přes 2500 slev z různých oblastí, slevy se pohybují v rozmezí 50 % až 90 %.

3 dny sportu i relaxu v Českém Švýcarsku pro dva se skvělou slevou 60%!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hotel Sportlife je umístěn v nádherné přírodě Českého Švýcarska. Domácky laděné dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, minibarem, televizí a vysokorychlostním internetem. V okolí hotelu se nacházejí běžkařské trasy a samotný hotel nabízí spoustu příležitostí pro sportovní vyžití (bowling, badminton). Po sportu se můžete zrelaxovat ve zdejším whirlpoolu či sauně.

Speciální valentýnská sleva 68% na nádherné náušnice s krystaly Swarowski!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Obdarujte své milované polovičky klenotem od vyhlášené módní značky. Stříbrné náušnice jsou zhotoveny z ušlechtilých kovů a povrchová úprava zamezí alergickým reakcím. Nádherné náušnice jsou vyhotoveny v devíti různých barvách a jsou nabízeny za naprosto jedinečnou cenu pouhých 216 Kč!

Pomozte svým nejbližším zbavit se zlozvyku pomocí skvělého pomocníka pro odvykání kouřit. Elektronická cigareta za polovic!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Udělejte pro svého blízkého to nejlepší, pomozte mu chránit jeho zdraví! Elektronická cigareta umožňuje regulovat množství vdechovaného nikotinu. Zároveň zamezí obtěžování okolí nepříjemným kouřem a zápachem. Elektronická cigareta představuje skvělý způsob, jak zmenšovat dávky nikotinu a pomáhá tak přestat kouřit, nyní za nejnižší dostupnou cenu!

Slavná plyšová ovečka pro potěšení Vašich bližních za skvělou cenu 100 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Legendární ovečka Shaun představuje skvělou možnost pro potěšení Vaší milované osoby. Plyšová ovečka je vyrobena z jemného a velmi příjemného materiálu. Navíc při zmáčnkutí bříška ovečka zabečí. S fantastickou slevou 74% představuje skvělý dárek pro přicházející svátek zamilovaných.

Pohádková 4denní dovolená pro 2 osoby na jednom z nejkrásnějších zámků střední Evropy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neskutečnou slevu 62% na ubytování nabízí hotel Regia v lázeňských Bojnicích, perle Slovenska s úžasnou atmosférou. Naproti hotelu se nachází nádherný zámek Bojnice, 200 m od hotelu si můžete odpočinout v lázních, ve městě se nachází nejstarší zoologická zahrada Slovenska s 286 druhy zvířat. V okolí desítek kilometrů se nachází několik lyžařských areálů. Součástí nabízeného balíčku je welcome drink, polopenze se specialitami maďarské a slovenské kuchyně a útulné pokoje s veškerým vybavením.

Další články

Načítám