Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marta Jandová (50) prožívá radostné období. Spokojená je v osobním životě a po covidové pauze se těší z pracovních aktivit. „Mám radost z jarního počasí, vrací se práce. Je to všechno zase vyvážené,“ raduje se zpěvačka.

V době koronavirové pandemie si musela zvykat na nový režim a jako všichni se mu přizpůsobit. „V covidu jsem začala objevovat nové věci. Pořídila jsem si kvásek, šila jsem roušky, doma jsem měla skvěle uklizeno,“ vzpomíná Marta s tím, že si vlastně odpočinula.

„Dali jsme si pauzu od cestování. Učila jsem se s Maruškou, mohla se jí víc věnovat. To mě moc bavilo,“ uvedla Marta na galavečeři Nadačního fondu Be Charity, kde vystoupila před publikem a roztancovala sál v Národním muzeu.

S nadsázkou na téma pandemie pak dodala: „Když teď bývám přetažená, vyslovím rouhačskou myšlenku, že bych potřebovala na pár dní lockdown. Samozřejmě bez dítěte, aby se člověk vyspal.“

Reklama

Další články

Načítám