Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V neděli večer místního času se v americkém Los Angeles už po 54. uskutečnilo udílení cen Grammy. Veškerá pozornost se tradičně upírala k tomu, kolik gramofonků si která celebrita odnese a samozřejmě, co bude mít na sobě.

V obou disciplínách bodovala britská zpěvačka Adele, která proměnila hned šest nominací a zároveň jí to v černé róbě Giorgio Armani neskutečně slušelo. Adele se předvedla v perfektní formě a dalo by se říct, že tak uštědřila lekci módnímu guru Karlu Lagerfeldovi, který jí před několika dny vyčetl kila navíc.

Černou zvolila i Alicia Keys. Ta malé černé se zvýrazněnými rameny z jarní kolekce 2012 od Alexandra Vauthiera doplnila zlatým minimalistickým náhrdelníkem a parádními střevíčky Christian Louboutin s průhlednými okraji z PVC. Na černou a minimalismus vsadila i Gwyneth Paltrow v modelu od Stelly McCartney a stejnou barvu šatů zvolila i Rihanna. Šaty se zcela odhalenými zády a hlubokým véčkovým dekoltem jsou první vlaštovkou z módní linie, kterou připravuje pro značku Giorgio Armani. Rihanna se nechala k jejich vzniku inspirovat zjevem Michelle Pfeiffer ve filmu Zjizvená tvář.

Mou osobní favoritkou večera je Taylor Swift v šatech Zuhair Murad, kterého si oblíbila mimo jiné i česká modelka Andrea Verešová.

Pomněnkové šaty Katy Perry zase korespondovaly s modrým odstínem vlasů, ale barevná kombinace nepůsobila zběsile, jak to má zpěvačka ve zvyku. Potěšila mě také britská zpěvačka Jessie J, která se pro tuto příležitost rovněž zřekla zbytečných provokací a oblékla šaty kopírující siluetu mořské panny z metalického materiálu s odlesky. „Vypadám v nich jako živá disko koule," vtipkovala britská zpěvačka.

Přestože se Paris Hilton už nějaký ten pátek hudebně neprojevila, na udílení cen Grammy se v šatech Basil Soda pokusila upoutat aspoň svým zjevem. Profesionální skandalistka se ale ani v nejmenším nemohla rovnat s Fergie. Aby totiž zpěvačka Black Eyed Peas popřela spekulace o svém těhotenství, oblékla si v duchu pohádkové hlášky „oblečená neoblečená“ zcela průhledné šaty Jeana Paula Gaultiera, pod které si vzala jen černé bikiny.

Méně povedené kreace z Grammy vám ještě dnes přineseme v dalším článku.

Reklama

Další články

Načítám