Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že u Miley Cyrus (31) by se mohlo blýskat na lepší časy. S blížící se třicítkou si možná začíná uvědomovat, že stylizace do excentrické odhalující se hudebnice s věčně vyplazeným jazykem už nebude úplně ta nejideálnější image.

Když se v neděli večer účastnila slavnostní večeře stanice NBC v New Yorku, byl na ni vážně příjemný pohled. Zpěvačce slušely nejen sexy minišaty, ale i delší účes.

Model byl sice opět velice dráždivý, jelikož připomínal spíš negližé, ale se síťovanými punčochami a lakovanými lodičkami na vysokých jehlách vypadala jako žena vamp. Kouřové líčení navíc podtrhlo její půvabné rysy a plné rty.

Cyrus se v šoubyznysu pohybuje dlouhých dvacet let, jejím otcem je totiž známý americký country zpěvák Billy Ray Cyrus. Největší úspěch přišel od roku 2006, kdy bodovala se seriálem Hannah Montana na kanálu Disney. Tehdy se jí přezdívalo „Smiley“ a její plakát nechyběl snad v žádném dívčím pokojíčku.

Hereččino nejdivočejší období přišlo zhruba před deseti lety, kdy se její vystoupení proměnily v erotickou show a na sociálních sítích sdílela obsah, který rozhodně nebyl vhodný pro věkovou skupinu jejího fanouškovského tábora.

Zklidnila se většinou pouze během turbulentního vztahu s hercem Liamem Hemsworthem, který sice nakonec vyvrcholil svatbou, ale po necelých dvou letech skončil rozvodem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám