Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka zpráv na Nově a někdejší královna krásy Iveta Vítová (40) naznačila rozchod se svým manželem Jaroslavem, s nímž má dvě děti. V sobotu slavila 39. narozeniny a svým fanouškům přiznala, že začíná nový život.

„39. Pro někoho hodně, pro někoho málo. Pro mě tak akorát, abych začala nový život. Těším se na nové zážitky, výzvy, ale i pády. To vše k životu patří. Nevím, co si pro mě osud připravil, ale jedno vím jistě - vždycky jsem tu byla a vždycky budu pro své děti. Mějte se krásně a všem oslavencům přeju všechno nejlepší!“ nechala se slyšet Vítová.

O rozchodu a případném rozvodu se ale bavit nechce „Nechci se konkrétně vyjadřovat. Děkuju za taktnost,“ řekla Super.cz půvabná moderátorka.

Iveta Vítová, známá též pod dívčím příjmením Lutovská, se od čtrnácti let věnovala modelingu. V roce 2009 se stala královnou krásy a těšila se z titulu České Miss. Později pak dostala šanci na Nově jako moderátorka, kde ale momentálně nepůsobí, protože je na rodičovské dovolené se synem Matějem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám