Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Útěky z ruchu města za klidem a krásou přírody jsou stále častější. Potřeby lidí se ale mění, a tak není divu, že ani na chalupě se člověk neobejde bez kvalitního internetového připojení. Levným řešením může být třeba předplacená karta.

Operátor O2 právě pro zajištění internetu na cesty nabízí zákazníkům speciální předplacený tarif určený pro datující zákazníky. Pořídit si jej můžete online na e-shopu Datamanie.cz. SIM kartu zákazníkům doručí zdarma kurýr společnosti PPL.

Tarif zahrnuje 7 GB dat za 299 Kč. Data můžete čerpat po dobu 30 dní a následně je nutné dokoupit kredit, aby se data obnovila na další období. Kredit přitom stačí dobíjet pouze tehdy, když budete internet potřebovat. Předplacená karta umožňuje i volání (4,90 Kč/min. do všech sítí) a posílání SMS (1,90 Kč).

Tarif můžete mít pod kontrolou v aplikaci Moje O2, kde lze také jednoduše nastavit automatické dobití přes platební kartu - třeba pravidelně každý měsíc nebo když vám kredit klesne pod určitou hodnotu. S touto výhodou se už nemusíte o nic starat.

Díky aplikaci Moje O2 můžete získat i spoustu zajímavých výhod. K dispozici jsou různé slevy na vybrané mobilní telefony, příslušenství nebo e-knihy a audioknihy z O2 Knihovny. Každý měsíc navíc mohou zákazníci O2 soutěžit o zajímavé ceny.

Další články

Načítám