Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Proslavila se na dětském kanále Disney, od image roztomilé blondýnky se však Dove Cameron dávno odchýlila. Dnes šestadvacetiletá herečka a zpěvačka dramaticky změnila vizáž a je z ní uhrančivá bruneta. A nebojí se říct si o pozornost.

Na předávání hudebních cen Billboard dorazila v šatech, v nichž byla nepřehlédnutelná. Červená róba jako by ji obtékala a odhalovala celou přední část těla, k výrazným bokům dopomohly výztuže. Na akci se našlo více odvážných outfitů, co do originálnosti střihu ale mladá herečka nenašla konkurenci.

Dove je čím dál populárnější zpěvačkou, aktuálně boduje songem Boyfriend, který některá zahraniční média označují za hymnu queer lidí. Sama Dove se hlásí k bisexualitě.

„Je to jako jiné dvě vášně, obě jsou pro mě stejně důležité, a proto bych chtěla dělat obě profesionálně,“ uvedla pak na konto svých profesí - herecké a pěvecké.

Reklama

Další články

Načítám