Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikant Vašo Patejdl se činí. Poté, co po třiceti letech opustil manželku a rozhodl se oficializovat vztah ke své české milence Miluši, kvůli níž koupil dům za deset milionů, se musí pořádně ohánět. Svoje aktivity člen legendární kapely Elán posunul do celého světa.

Jeho poslední muzikál Jack Rozparovač už měl více než dvě stě repríz v Koreji a chystá se expandovat do Japonska. "Budeme tam mít premiéru v japonštině," potvrdil Super.cz spoluautor muzikálu Martin Hrdinka. "V jednání jsou ale i další země," dodal.

O Jacka Rozparovače podle něj projevili zájem v Argentině, v Mexiku, v Polsku a ve švýcarské Basileji. "Máme z toho obrovskou radost, ale momentálně se těšíme na premiéru do Japonska," upřesnil Hrdinka. Jack Rozparovač se vrátí i na pódium divadla Kalich v Praze. "Momentálně jednáme o atraktivním obsazení pro limitovaný počet představení. Chtěli bychom oslovit Michala Malátného z Chinaski," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám