Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) je stále v jednom kole. Poté, co dotočila populární show Tvoje tvář má známý hlas, si ani nestačila oddychnout a už naskakuje do dalších projektů. Jedním z nich bude představení Noc na Karlštejně, do kterého se vrací.

„Tady budu mít klid a voraz, a to z jednoho důvodu - měla jsem tu čest hrát Elišku Pomořanskou čtrnáct let, tak věřím, že mi v té hlavě něco zůstalo. Naposledy jsem ji hrála v červnu 2018 a pak už byla derniéra,“ řekla Super.cz zpěvačka, která se v muzikálu objeví na letní scéně pražské Občanské plovárny.

„Je to neuvěřitelné, říkala jsem si, že už jsem tak stará, že už mi nikdo takovou princeznu nedá. A pak mi volala Kačka Brožová, že to bude dělat, jestli do toho nechci jít,“ svěřila se Absolonová s tím, že hned kývla.

„Já jsem rovnou řekla, že jo, protože potřebuji, aby mě v tom viděli kluci. Oni mě v těch rolích, co jsem hrála, neznají. Splnila jsem si tím sen, že mě uvidí jako tu princeznu, jim je zatím jedno, kolik mi je,“ řekla se smíchem zpěvačka, která se na novou práci už těší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám