Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Veronika Žilková (62) má pořádné trápení. A může za něj její osvojený syn Honza (19). Ten před několika týdny nečekaně zmizel a od té doby o sobě nedává vědět. Slavná herečka se domnívá, že za jeho zmizením stojí velké dluhy, které její syn nasekal.

„Že dluží nám v rodině asi sto tisíc korun, to by snad bylo i jedno. Jenže vedle toho dluží i lichvářům a také svému bývalému zaměstnavateli. Tam je to skoro dvě stě tisíc korun, takže na něj podává trestní oznámení,“ smutně konstatuje Žilková.

„Snažili jsme se tomu klukovi pomoci, ale bohužel geny v něm byly silnější. Ten roztomilý Honzík je už pro nás ztracený. Teď dostane tvrdou lekci od života,“ řekla deníku Blesk známá herečka. Ta tak nyní jen doufá, že celý příběh neskončí nějakým tragickým koncem.

„Máme jen nekonkrétní informace od jeho bývalé přítelkyně, že je snad v pořádku. Doufám, že je to pravda. My jsme od jeho zmizení obvolávali všechny nemocnice, protože jsme se báli, co se mu stalo,“ uzavírá Žilková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám