Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je to jednadvacet let, kdy bodovala v soutěži krásy Miss ČR, kterou pořádal Miloš Zapletal. Půvabná brunetka s bujnými křivkami Andrea Vránová se tehdy stala druhou vicemiss a díky jejím přírodním pětkám ji milovali zejména na přehlídkách plavek a spodního prádla.

Modelingu dala Andrea víceméně vale po svatbě s hokejistou Janem Kloboučkem a narození dcery Aničky, i když občas se ještě na přehlídce objeví, ovšem většinou pouze s charitativním podtextem. Jinak se věnuje zejména cvičení pilates.

Po dlouhé době mohli diváci Andreu Kloboučkovou vidět v Krušnohorském divadle v Teplicích, kde byla jednou z tváří přehlídky návrhářky Nadi Moravcové, jejíž výtěžek byl věnován pro dobrou věc. A zvláště pánové si pohled na ni užili díky modelům s pořádnými dekolty, které dostala na molo přidělené. Jedny šaty byly dokonce tak průhledné, že nenechaly žádný prostor pro fantazii.

Reklama

Další články

Načítám