Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Helena Vondráčková (76) během své mnohaleté kariéry nashromáždila velkou spoustu šperků. Přednost dává bílému zlatu s brilianty. "Hodně si ale vybírám, kam a co nosím. Jsem trochu roztěkaná a bojím se, abych je neztratila," vyprávěla Super.cz.

"Stalo se mi třeba, že jsem si mezi vystoupením osvěžovala obličej, zavadila jsem o briliantovou náušnici a ta mi spadla do výlevky," přiznala. "Nakonec jsme ji ulovili pomocí pinzety mého vizážisty. Ale vždy to tak šťastný konec nemělo. Od té doby radím každé ženě, ať si na sebe drahé šperky nevěší nad umyvadlem a v prstýncích si nemyje ruce mýdlem," svěřila Helena.

Sama se o svoje šperky docela bojí. "Mám je v trezoru," vysvětlila. Popřela, že by trezor byl v bance. "Mám dát návod, jak ho vykrást?," smála se zpěvačka. Za nejvzácnější považuje šperky, které dostala od svého manžela. "Hlavně nádherný náhrdelník který jsem měla na svatbě. Je z briliantů, poměrně velký, v italském stylu. Pak různé náušnice a dva náramky," vypočítala dárečky. Její nejdražší šperk vůbec je z diamantů.

Do své sbírky si Helena Vondráčková přidala nový kousek v bílostříbrném designu, který dostala od návrhářky a malířky Alexandry Hejlové. "Na jeviště člověk potřebuje něco výraznějšího, tak se mi myslím bude hodit," dodala na vernisáži Alexandřiny tvorby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám