Hlavní obsah
Článek

Nejsledovanější umělkyně na Instagramu Selena Gomez (31) si prochází řadou životních výkyvů, ať už zdravotních, psychických či váhových. Za dva měsíce ji čekají kulatiny, a jak je vidět, mezi třicátnice hodlá vstoupit v té nejlepší kondici…

První velká láska Justina Biebera v sobotu večer vyrazila na after party televizní show Saturday Night Live v New Yorku poté, co se tento týden poprvé ujala jejího moderování.

Bývalá dětská hvězda kanálu Disney, jež se drží se svými 319 milióny fanoušky na vrcholu žebříčku nejsledovanějších hvězd na Instagramu z hudební a herecké branže, vypadala v černých šatech bez ramínek s vysokým rozparkem a třpytivých lodičkách úchvatně. Zkrácené vlasy po ramena navíc dodaly jejímu vzhledu nový šmrnc.

Herečku v minulosti sužovala řada potíží. Před dvěma lety veřejně přiznala, že příčinou jejích depresí a úzkostí je bipolární porucha. V roce 2015 jí pro změnu lékaři diagnostikovali autoimunitní onemocnění lupus, kvůli kterému musela podstoupit chemoterapii a transplantaci ledviny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám