Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na povrch vyplouvají další informace o smrti zpěvačky Whitney Houston (†48). Tu našel bodyguard v sobotu bez známek života ležící ve vaně na hotelovém pokoji v Beverly Hills. Lékař ji prohlásil za mrtvou v sobotu v 15:55 kalifornského času. Podle serveru tmz.com se v pokoji nenašly žádné stopy po drogách, ale válely se po zemi lahvičky od prášků.

Zatím se spekuluje o tom, že Whitney ve vaně usnula a utopila se. Zpěvačka podle příbuzných trpěla velkými depresemi, pila hodně alkohol a brala antidepresiva. Údajně Xanax. Zřejmě kombinace tlumících léků s alkoholem způsobila smrt zpěvačky.

Rodina zpěvačky je zdrcená. Nejvíce dcera zpěvačky Bobbi Kristina, které nedovolili se s matkou ani rozloučit. Krátce poté, co se dozvěděla o smrti maminky, okamžitě vyrazila do hotelu Beverly Hilton. Policisté jí však přístup do hotelového pokoje ve 4. patře, kde leželo mrtvé tělo Whitney, neumožnili. Sedmnáctiletá dívka se psychicky zhroutila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám