Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příčina úmrtí zpěvačky Whitney Houston stále není známá. Stále se nejvíce mluví o předávkování. S drogami měla Whitney problémy léta, naposledy se léčila loni.

Na povrch postupně vylézají další informace o smrti zpěvačky. Bezvládné tělo Houston nalezl její osobní strážce ve vaně v hotelovém pokoji v Beverly Hills ve vaně.

"Byla identifikována přáteli a rodinnými příslušníky, kteří s ní byli v hotelu," uvedl jeden z policistů v Beverly Hills. "Nejsou tu žádné zjevné známky nějakého kriminálního úmyslu," dodal.

Whitney se drogové závislosti zřejmě nikdy nezbavila. Svědčí o tom i fotografie z jejího posledního vystoupení. Ještě ve čtvrtek vystupovala v klubu v Holywoodu. A vypadala hodně zuboženě. Zda za nepřítomný výraz mohl alkohol či drogy je otázkou.

Měla poškrábané zápěstí, krvavou nohu a nadávala každému, koho potkala. Pro její fanoušky to bylo hodně smutné rozloučení s jejich idolem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám