Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vleklý soudní spor exmanželů Amber Heard (37) s Johnnym Deppem (60), v němž se vzájemně osočují z domácího násilí, má pro herečku nepříjemný kariérní dopad. Petice za její přeobsazení ve filmu Aquaman 2 už posbírala více než čtyři milióny podpisů, přičemž cílová meta je získat 4,5 miliónu podpisů.

Poté, co studio Warner Bros. odstranilo z filmu Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství Johnnyho Deppa z role Grindelwalda a místo něj do děje dosadilo dánského herce Madse Mikkelsena, začali příznivci snímku požadovat stejný trest pro Heard, jež v Aquamanovi vystupuje v roli královny Mery.

To vše odstartovalo poté, co Depp prohrál soudní proces s deníkem The Sun, který jej označil za násilníka, ale později přišel s řadou důkazů svědčících v jeho prospěch. Sklony k násilí má podle něj a řady jeho svědků naopak jeho exmanželka.

Na internetové stránce Change.org vznikla petice vytvořená Jeanne Larson s žádostí o přeobsazení role Mery, a to herečkou Emilií Clarke, s níž si Jason Momoa v roli Aquamana zahrál již v seriálu Hra o trůny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám