Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpráva o smrti legendární zpěvačky Whitney Houston zasáhla celý svět. Whitney zemřela ve věku pouhých 48 let. Spekuluje se o drogách, se kterými léta bojovala. Naposledy se léčila loni.

O zpěvačce s jedním z největších hlasů historie už promluvila řada jejích kolegů a kolegyň. Její smrt bolí. Řada z nich již zaslala kondolence na sociální síť.

"Mám zlomené srdce a slzy v očích kvůli úmrtí mojí přítelkyně. Jedinečné, nesrovnatelné paní Whitney Houston. Upřímné kondolence rodině Whitney a milionům jejích fanoušků. Nikdy se na ní nezapomene, protože měla jeden z největších hlasů na zemi," napsala o své kamarádce Mariah Carey.

"Ne slova, jen slzy," reagovala na sociální síti Rihanna.

"Přišli jsme o další legendu. Láska a modlitby k rodině Whitney. Ona nám bude chybět," napsala Christina Aquilera.

"Jsem naprosto zničený ze zpráv o odchodu Whitney," promluvil Quincy Jones.

"Hlas anděla, srdce jehněte, duch lvice, přítomnost bohyně, miluju tě. R.I.P Whitney Houston," upřímně trpí ze ztráty kamarádky Wyclef Jean.

"Je to tak neuvěřitelné. Nemohla jsem uvěřit tomu, co jsem četla a na co jsem narazila na televizní obrazovce," pronesla Aretha Franklin.

"Jen to mé je jedno z milionů zlomených srdcí nad smrtí Whitney Houston. Vždy jí budu vděčná a vždy budu v úžasu nad tím, jak skvěle zazpívala mou písničku. Od srdce mohu říci: Whitney, I will always love you. Budeš mi scházet," dodala autorka písně I will always love you Dolly Parton.

"Jsem v šoku, ztratili jsme nesmírně talentovanou Whitney Houston! Modlím se za její klid a za útěchu její rodině, známým a fanouškům! Taková ztráta! Takový úžasný talent," napsala Gloria Estefan.

"Znal jsem Whitney od dob, kdy byla malá holka a miloval jsem ji. Byla jako rodina. Bude mi hrozně chybět, " napsal Smokey Robinson.

"Tak zničující. We will always love you Whitney, odpočívej v pokoji," dodala na Twitteru Katy Perry.

Reklama

Další články

Načítám