Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na platformě OnlyFans, kde lidé sdílejí obsah pouze pro své platící fanoušky, se dá najít ledacos. Pořádný balík díky této službě vydělává i čtyřiatřicetiletá Calita Fire, která se začátkem roku 2020 přestala holit. A to u ní odstartovalo slušný byznys…

Původem Angličanka sídlící ve Španělsku se rozhodla sdílet své fotografie na internetu a zanedlouho si vytvořila silnou fanouškovskou základnu tvořenou převážně ‚fajnšmekry‘, kteří upřednostňují přírodnější typy žen. Calita tak dává na odiv nejen své neoholené podlaží, ale i klín, a to mnohdy ve velmi odvážném průsvitném spodním prádle nebo titěrných bikinách. Podle svých slov si díky sdílení obsahu přijde i na několik tisíc dolarů měsíčně.

Brunetce její netradiční podnikání začalo v lednu 2020, a to v rámci kampaně Januhairy. Zúčastněné ženy si nechávají volně růst chloupky, čímž dávají najevo, že se nechtějí podřizovat požadavkům společnosti.

Calita, která se považuje za umělkyni, začala své snímky sdílet za finanční kompenzace o několik měsíců později. Nechala se přitom inspirovat dalšími ženami, které již své ochlupení sdílely na Instagramu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám