Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká zpěvačka a herečka Jessica Simpson (43) se začíná ztrácet před očima. Poté, co během svého třetího těhotenství přibrala na 117 kilogramů a podle svých slov vážila víc, než její manžel – bývalý profesionální hráč amerického fotbalu, se dala na radikální hubnutí. Měla by si ovšem dát velký pozor, aby se jí nevymknulo kontrole…

Jessica, které se po porodu podařilo shodit 45 kilo, se aktuálně soustředí na podnikání. Odkoupila zpět totiž svou módní značku Jessica Simpson Collection, která byla dceřinou společností u Sequential Group Inc, jež čelila bankrotu.

Za jejím dalším úbytkem váhy tak může být i stres, jelikož zpěvačka údajně za plné vlastnictví značky loni v říjnu utratila 65 miliónů dolarů, což v přepočtu dělá neuvěřitelných 1,547 miliardy korun. Jessica se tak vydala z veškerých svých úspor a dokonce se svěřila, že její kreditka byla zamítnuta během nákupu jídla v restauraci rychlého občerstvení.

Nyní Simpson obnovuje spolupráce s mnohými řetězci a chce navázat na jinak velký úspěch značky nesoucí její jméno. To vše musí navíc skloubit s péčí o své tři děti, které má s Ericem Johnsonem (42). Není divu, že ručička na váze zřejmě i nadále klesá...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám