Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle nikdo nečekal. Vendulu Auš Svobodovou (52) přijel na její velký den - charitativní galavečer Kapky naděje podpořit manžel Patrik Auš. Už druhý měsíc žijí odděleně. Jediným kontaktem je, když si předávají syna Jakuba. I když není Patrik jeho biologickým otcem, miluje ho nade vše.

Patrik dorazil krátce před začátkem a zdržel se jen pár minut. Neměl v plánu být vůbec viděn ani zůstat na galavečeru. Dorazil v džínách a bundě jen na otočku. Rychle se vydal za Vendulou do zákulisí. Objetí nebrala konce a došlo i na polibky. Bylo vidět, že Vendula je celá rozechvělá a návrat by si moc přála.

Patrik Vendule také přinesl obálku s psaním s mašličkami. O žádost o rozvod snad ale nešlo. To by před důležitým večerem Vendule jistě neudělal a ani reakce Venduly tomu nenasvědčovala.

Oba dva definitivní rozvod zatím nepotvrdili. Prý prožívají jen velkou krizi. Je možné, že se můžeme brzy těšit na velký návrat. Polibky by tomu nasvědčovaly.

I když Patrik odjel, Vendula po galavečeru, který moderovala, vypadala spokojeně. Jak by také ne. Pro Kapku naděje se vybralo skoro deset miliónů korun.

Reklama

Další články

Načítám