Hlavní obsah
Článek

Nebýt ochotného manžela a maminky, která se zdá být neskutečně akční, sotva by Patricie Pagáčová (35) zvládala to, co se jí daří stíhat.

Na večírku při příležitosti minisérie Iveta herečka zářila ve volných barevných šatech. Hosté párty se dohadovali, jestli znovu nečeká rodinu. „Ne, ne, já si vzala schválně plandavé šaty, protože jsem věděla, že tu bude raut. Nechtěla jsem příliš zatahovat břicho, tak jsem zvolila volný šat,“ řekla Super.cz se smíchem Patricie.

V Ivetě, jejíž druhý díl dnes běží na Voyo, si zahrála roli nevýrazné Anežky. V ní je prakticky k nepoznání. Její blond vlasy se skrývají pod hnědou parukou. Coby přítelkyně vojáka a pak i nevěsta si užila a zopakovala svatební veselí.

Ačkoliv malé Bibianě Pagáčové bude za pár dní teprve rok, její maminka si na nedostatek práce nestěžuje. Kromě natáčení Ordinace v růžové zahradě, kde působí jako partnerka kolegy Romana Štabrňáka, ji čekají dva osmidílné seriály. Jeden pro Novu a další pro Primu. „Teprve se chystají, ale moc se těším.“

Také účinkuje v Divadle Na Jezerce ve hře Naprostí cizinci a republiku objíždí se zájezdovkou Fantastická žena. Tu má na repertoáru společnost Familie, kterou založila Rozálie Víznerová, dcera Jany Šulcové a Oldřicha Víznera.

Jak to všechno Patricie zvládá? „Mám úžasného manžela, který mi strašně moc pomáhá, a moji maminku. Ta je neskutečná, protože chodí ještě do práce, a zároveň se stará o děti mojí ségry, které vodí do školy! Fakt, úžasná,“ řekla Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám