Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská modelka Jazmyne Day se před létem rozhodla pořádně zabrat ve cvičení, v němž chce být inspirací i pro své fanoušky. Na sociální síti si proto založila fitness účet a lidi láká na své proporce. „Uvidíte mě vmáčknout všechny tyto křivky do mých těsných fitness outfitů,“ vzkazuje.

K inzerovaným výrazným proporcím si Jazmyne, která nyní žije v Las Vegas, dopomohla u plastických chirurgů, podstoupila zvětšení poprsí i úpravu pozadí.

Na operační stůl ji před několika lety dohnalo nízké sebevědomí a také nemístný komentář známého, který ji označil za „tlusťošku“. Tehdy začala cvičit, upravila životosprávu, výrazně zhubla a novou vizáž dokončila právě implantáty. „Miluji tvé křivky, baby“ nebo „Vypadáš skvěle“, čte si dnes u svých příspěvků.

Svůj první post věnovala důležitosti protahování. „Ve sportu je stejně důležité jako silové nebo vytrvalostní tréninky,“ nabádá fanoušky. „Fitness je dlouhodobá záležitost, je důležité předejít zraněním a zůstat fit,“ dodala v úboru, v němž splnila, co slíbila.

Reklama

Další články

Načítám