Hlavní obsah
Článek

S několikadenním předstihem vyrazila herečka Tori Spelling oslavit své 49. narozeniny, které ji čekají už v pondělí. Děti nechala na hlídání manželovi a s kamarádkami Laurou Rugetti a Hailey Hoff se vydala do restaurace Catch v Hollywoodu.

Trojice dam se dokonale sladila do černé, všechny nahodily odvážné modýlky a černé bundičky. Představitelka Donny Martinové z legendárního seriálu Beverly Hills 90210, který v 90. letech hltali téměř všichni, si aktuálně užívá zase jedno ze svých štíhlých období, a tak si vystačila pouze s miniaturním topem a krátkými legínami, pod které natáhla ještě síťované punčochy. Vše pak doplnila pořádně výrazným líčením, zlatým psaníčkem a botami ve vojenském stylu.

Na party nechyběl pochopitelně ani narozeninový dortíček se svíčkou, což sdílely na svých instagramových účtech právě její kamarádky. Dcera věhlasného zámožného producenta Aarona Spellinga, která se ovšem kvůli rozhazovačnému způsobu života dlouho potýkala s finančními potížemi, rozhodně nevypadala jako tradiční máma od pěti dětí. Z turbulentního vztahu s Deanem McDermottem (55) má syny Liama (15), Finna (9) a Beaua (5) a dcery Stellu (13) a Hattie (10).

Tori ovšem není jediná oslavenkyně, její seriálová kolegyně Jennie Garth, představitelka Kelly Taylorové, už je čerstvá padesátnice. Minulý měsíc Spelling na Instagramu sdílela jejich společnou fotku, kde vypadají spíš jako holčičky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám