Hlavní obsah
Článek

V předposlední, desáté řadě StarDance byl Miroslav Hanuš (60) nepřehlédnutelným soutěžícím. Když jsme ho potkali na zkoušce hry Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách, sklouzlo téma našeho rozhovoru logicky k taneční soutěži, která se stala fenoménem. I v divadelní hře, kterou Hanuš napal, zrežíroval a sám v ní hraje, totiž herec obstojně tancuje.

„I v této hře se objevuje společenský tanec. Proto jsem poprosil svou bývalou taneční partnerku Adrianu Maškovou, aby mi s tím pomohla. Některé malé kousky tedy dělala hvězda StarDance, která v poslední řadě zvítězila s Honzou Cinou,“ říká hrdě Miroslav.

Představitel otce Ivety Bartošové z aktuálního filmu Iveta se společenskému tanci nyní tolik nevěnuje, jak by si sám přál. Za nedobrovolnou pauzu může covid. „Párkrát jsme s Adrianou dělali předtaneční. Pak nám to ale zhatil covid a o některá předtaneční jsme přišli. Dnes má Adriana Honzu Cinu a je to na nich. Chystám se například na ples za Adrianou do Tvrdonic,“ šibalsky se usmívá herec, který své taneční střevíce využil na zkouškách zmíněného představení, které mělo premiéru 13.5.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám