Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Blíží se svatý Valentýn a s ním i otázka, čím udělat radost „nejbližnějšímu svému“. Je mnoho možností od roztomilých prkotin, až po předražené blbosti. Frekvence druhé varianty se kvadraticky zvyšuje, čím blíže je magické datum 14. února a především čím později si to uvědomíme. Čili abyste nevlétli do svátku zamilovaných nepřipraveni, máme pro vás pár tipů, které nejsou nejlevnější, ale poměr ceny, radosti a praktického využití je naprosto parádní.

Vaše paní vás za Zenbook bude milovat!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elegantní, stylové a luxusní růžové provedení designového ultrabooku (tenké, lehké a přitom výkonné přenosné počítače) ASUS ZENBOOK™ UX31E ohromí dámy jakéhokoliv věku! ZENBOOK™ se může pochlubit precizním zpracováním s tloušťkou 3 mm vpředu a 9 mm vzadu. Okraje jeho těla jsou tenké jako papír, středová část je nádherně zaoblená – praktické a atraktivní zároveň. Kromě naprosto jedinečného designu v sobě však skrývá i vysoce výkonné komponenty. Je ztělesněním krásy a síly v dokonalé harmonii.

Ještě lehčí a menší

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Model ASUS ZENBOOK UX21E Pink je ještě menší, nabízí 11.6" palcový monitor s HD Ready rozlišením. Jinak vše výše uvedené platí i pro druhý doporučený ultrabook. Tedy kromě váhy – ta se zastavila na těžko uvěřitelných 1,1 Kg. Netvrdíme, že vše hubené je nutně hezké, ale jakýkoliv ZENBOOK™ této řady se může pochlubit zpracováním s neuvěřitelnou „tloušťkou“ 3 mm vpředu a 17 mm vzadu! Oba povedené počítače nabízejí velmi rychlý procesor nové generace a speciální pevný disk, který zajistí výše zmíněnou rychlost startování. V každém případě společně platí, že se jedná o skvělou volbu na cesty, se kterou navíc vaše drahá polovička udělá dojem!

Elegance a výkon pro pány

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Doba pokročila, ale růžové šasi přenosného počítače by stále mnoha mužům obchodní jednání nezjednodušilo. Skvělé Zenbooky od ASUSu jsou samozřejmě k dostání i v „pánské“ variantě. Model ASUS ZENBOOK UX31E nabízí SSD disk (zajistí extrémně rychlý přístup k datům) s dokonce 256 GB, čili problémy s datovým prostorem mít rozhodně nebudete. Potěší ještě rychlejší procesor Intel Core i7 2677M s frekvencí 1,8 GHz a třinácti palcový displej zvládne parádní rozlišení 1600 x 900 bodů. Počítač je skutečně připraven k práci za dvě sekundy, přitom vydrží v pohotovostním režimu až 14 dní! Tohle vašemu partnerovi vyrazí dech!

Na velikosti záleží

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I pánská varianta nabízí levnější, ale o trochu méně výkonné řešení o velikosti 11.6" palců a vahou jemně přesahující 1 kilogram. Ve vyhledavači mu říkejte třeba ASUS ZENBOOK UX21E. Podobně jako pro všechny zmíněné modely 100% platí, že se zde spojily v dokonalé harmonii krása a výkon. Jsou lehké, jsou tenké, jsou sexy a přitom naprosto výkonné! Jen ZENBOOK se může chlubit bezkonkurenčním a dokonale věrným zvukem vyvinutým ve spolupráci s firmou Bang & Olufsen. Pokud svému partnerovi opravdu chcete udělat radost, a přitom peníze investovat do praktického dárku, Zenbooky ASUS jsou skvělou volbou!

Další články

Načítám