Hlavní obsah
Článek

Půvabnou herečku Terezu Bílkovou (28) znají mnozí zejména z muzikálů. Sexy kráska, která působí na pražské divadelní scéně a brzy se objeví také na televizní obrazovce, sbalila kufry a odletěla na exotickou dovolenou. Herečka má díky pravidelnému cvičení dokonalou postavu a tu nyní vystavuje na odiv na ostrově Džerba.

„Užíváme si krásnou exotickou dovolenou, jsme na Džerbě poprvé. Místní jídlo je skvělé, počasí i moře úžasné, takže paráda,“ řekla Super.cz půvabná herečka. Dovolenou tráví herečka se svou maminkou Petrou. A jak jsou na tom dvě Evropanky s místními obdivovateli?

„Máme tady mnoho místních nápadníků, evropské holky jsou dost na očích, sklízíme nespočet poklon, už jsem dostala dvě nabídky, jsme obletované, prostě cítíme se jako v ráji,“ dozvěděli jsme se dále s tím, že to má i své výhody.

„Některé věci jsem při nákupu usmlouvala i za polovic, tak z toho jsem měla velkou radost, a přitom stačilo jen použít široký úsměv,“ dodala závěrem Tereza, kterou pravidelně vídáme v Divadle Broadway v muzikálech Láska nebeská a Kleopatra. Po návratu z dovolené ji čeká natáčení seriálu ZOO.

Reklama

Další články

Načítám