Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rockový bouřlivák Ozzy Osbourne (75) a jeho žena Sharon (71) se stanou opět prarodiči, vnoučátka se dočkají konečně i od jejich dcery Kelly. Ta radostnou zprávu o očekávání prvního potomka ve čtvrtek oznámila na Instagramu.

Sedmatřicetiletá televizní osobnost, herečka, zpěvačka, ale i modelka a módní návrhářka počala dítě se svým přítelem Sidem Wilsonem (45), členem kapely Slipknot. Vztah přitom dvojice oznámila teprve letos v lednu. Poznali se údajně během účinkování Sida na Ozzfestu – festivalu pořádaném jejími rodiči. Ještě loni přitom měla vztah s kameramanem Erikem Braggem.

S téměř dvěma a půl milióny fanoušků se podělila o fotku, na niž v ruce drží dva rentgenové snímky a připsala: „Vím, že jsem se na posledních pár měsíců odmlčela, takže myslím, že bych s vámi se všemi měla také sdílet proč. Jsem naprosto nadšená, že mohu oznámit, že budu mámou. Říct, že jsem šťastná, nestačí. Jsem radostí bez sebe!“

Umělkyně proslulá svými váhovými výkyvy byla dosud jen několikanásobná teta. Její bratr Jack má s herečkou Lisou Stelly již tři děti ve věku deset, šest a čtyři roky. Pár se ovšem v roce 2018 rozešel a o rok později proběhl i rozvod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám