Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Crystal Weinstock (37) z Houstonu v Texasu má za sebou děsivou zkušenost z kosmetického salonu. Úprava obočí, která ji vyšla v přepočtu na víc než 8 tisíc korun, dopadla neslavně a výsledek vyděsil snad každého, kdo s ní potom přišel do kontaktu.

„Jako vytíženou matku mě už nebavilo neustále si upravovat obočí. Myslela jsem si, že microblading bude dobrý nápad,“ uvedla zubní hygienistka na svých sociálních sítích.

„Nenapadlo mě, že to dopadne takhle. Byla jsem zděšená. Když mě moje tříletá dcera druhý den viděla, vyděsilo ji to,“ přiznala dokonce.

„Teď musím na složité odstranění a možná i laser. Může to trvat až rok, než bude obočí vypadat zase normálně,“ postěžovala si.

Na prvním sezení byla už v listopadu loňského roku, ale příliš krvácela a pigment nevydržel, tak šla na další o několik týdnů později. Ani napodruhé to ale neklaplo.

Nakonec jí kosmetička doporučila nanoblading. Ten podstoupila v dubnu a k její smůle už pigment vydržel.

„Řekla jsem kosmetičce, že chci jenom vyplnit moje obočí, ne nic velkého a ona mě ujistila, že nebude tlusté. Po pár hodinách, což mi přišlo jako podezřele dlouho, ale přiznala, že nejspíš zašla příliš daleko, a ať se neleknu,“ popsala Crystal.

Kosmetička ujistila Crystal, že jí zajistí odstranění a že obočí bude vypadat líp, až splaskne otok. To se ale bohužel nestalo. Nakonec létá kvůli odstranění na kliniku do Kalifornie. Dokonce založila veřejnou sbírku, aby si ho mohla dovolit.

Aktuálně čeká, až se strupy vyloupnou a přemýšlí, jestli podstoupí laser. Z jejího příběhu je nyní hit internetu a Crystal doufá, že zafunguje jako odstrašující případ pro ostatní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám