Hlavní obsah
Článek

Bezmála tři dekády už uběhly od uvedení hitu americké rockové kapely Aerosmith Crazy, který můžeme z rádií slýchat dodnes. Neméně legendárním se stal i klip k písni, o což se hlavní měrou postaraly herečky Liv Tyler (44) a Alicia Silverstone (45). Ty ztvárnily studentky toužící po dobrodružství, které zdrhnou ze školy a zažívají parádní jízdu.

Ačkoli Alicia již předtím debutovala v thrilleru Osudný omyl a Liv se objevila v dramatu Němý svědek, až díky klipu, hojně reprízovaném na hudební stanici MTV, se obě staly idolem teenagerů. Frontman kapely Steven Tyler tak udělal asi to nejlepší, co mohl, když do role sexy odvážné studentky, která se nebojí ani striptýzu na pódiu, obsadil svou dceru. Ta se později zapsala do pamětí i díky Armageddonu nebo trilogii Pán prstenů.

Alicia se objevila dokonce ve třech klipech Aerosmith, kromě Crazy ještě v Cryin‘ a Amazing, všechny patří mezi to nejlepší, co kapela vytvořila. Její největší role ovšem přišly se snímky Praštěná holka, Batman a Robin, Dožeň, co se dá nebo Salon krásy.

Dnes jsou obě maminkami na plný úvazek. Tyler má tři děti – sedmnáctiletého syna s exmanželem Roystonem Langdonem a ještě sedmiletého Sailora a pětiletou Lulu Rose s britským sportovním manažerem Davidem Gardnerem. Alicia má oproti tomu pouze jednoho syna – dvanáctiletého Beara Blu. Kdysi šokovala veřejnost videem, kdy jej krmí předžvýkanou stravou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám