Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvaatřicetiletá modelka Sheyla Hersley potvrdila, proč se velkým ňadrům někdy říká airbagy. Její silikonová ňadra totiž dokonale splnila jejich funkci. Hersley dokonce bývala držitelkou rekordu jako žena s největšími silikonovými implantáty, když si nechala vytvořil poprsí velikosti 38KKK. Modelka se po after party nedělního Super Bowlu vracela autem domů poblíž Houstonu, když narazila s vozidlem do stromu.

Mladá žena byla obviněna z řízení pod vlivem alkoholu. Údajně neměla ani zapnuté bezpečnostní pásy, když ztratila kontrolu nad svým vozidlem Ford Mustang.

„Myslím, že má prsa mi zachránila život. Nehoda byla vážná a ňadra mě hodně bolí, ale zbytek mého těla ochránila,“ nechala se slyšet Hershey, která odmítá, že by byla v době nehody opilá. Prý v sobě jen měla léky, které užívá na své deprese a bolesti hlavy a zad, které mohly mít nepříznivý vliv na její stav. Hershey, jež dříve mívala poprsí ještě o několik čísel větší, byla zatím propuštěna na kauci, případ se i nadále vyšetřuje.

Související témata:
Přežití

Reklama

Další články

Načítám