Hlavní obsah
Článek

Po delší době o sobě dala vědět brazilská sexbomba Ana Braga (42). A připomněla se jak jinak než lechtivě laděnými snímky.

Kočka z Playboye nedávno přišla o svůj účet na sociální síti Twitter. Ten jí byl ale nedávno obnoven a Ana Braga je natolik nadšená, že vzdala hold miliardáři Elonu Muskovi, jenž nedávno Twitter koupil. Pro Muska si tato podnikavá Brazilka připravila svůj vlastní děkovný set fotografií s názvem „Thank you Elon Musk“.

Blondýnka si vyhrnula nahoru své tílečko a obnažila svá ňadra. Aby snad na první pohled nevypadala lacině (což se asi ani tak nezdařilo), zakryla intimní partie právě znakem Twitteru. Miliardář by asi jen zíral, co si pro něj brazilská Playmate přichystala, byť dost pochybujeme o tom, že se k němu žhavý set fotografií dostal.

Modelka je ostatně známá tím, že ráda provokuje. A vybírá si k tomu i Vánoce a Velikonoce. Její svůdné fotky v sexy oblečcích Santa Clause nebo zajíčka jsou již pověstné. Braga momentálně žije v USA, kde ji živí pózování pro nejrůznější reklamní kampaně, předvádění se na sociálních sítích a sem tam i nějaké to žhavé svlékání pro časopisy pro pány.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám