Hlavní obsah
Článek

Začátkem týdne svět obletělo video herce Jesseho Williamse (40) z broadwayského divadla Second Stage. Během hry Take Me Out se herec kompletně obnažil při sprchovací scéně a naneštěstí ho přitom jeden z diváků natočil.

Video a snímky s nahým hercem začaly trendovat na Twitteru a neobešlo se to bez komentářů na adresu jeho chlouby.

„Okamžitě si kupuji lístky do divadla,“ zněla jedna z reakcí. „Jesse, když to neklapne s hraním, zkus Onlyfans,“ přidávali se další. „Je jasné, že má Jesse tři nohy. A tu prostřední klidně může použít na můj obličej,“ přidala pikantnější komentář další z fanynek.

Jesse promluvil o nahotě ve hře v pondělí v talk show Andyho Cohena. „Všichni s tím nadělají. Je to prostě tělo. Když si to uvědomíte, zjistíte, že nejde o nic velkého,“ nechal se slyšet.

Z jeho vyjádření se okamžitě stal virál a fanoušky zaujal především komentář slavného moderátora Bobbyho Berka, který na Jesseho větu, že „nejde o nic velkého,“ reagoval slovy: „Ale jde.“

Rozjuchaným příznivcům Williamse a jeho obnaženého těla ale rychle spadnul hřebínek. Protože byl záznam pořízen ilegálně, jedná se o pirátský materiál a jeho autorovi hrozí za zveřejnění postih, stejně jako těm, co ho budou šířit.

Divadlo už podniklo kroky k tomu, aby byl viník odhalen a potrestán, ale také k tomu, aby se podobná situace neopakovala do budoucna. A sice tak, že divákům zabaví telefony na dobu celého představení.

„Vyvěsit takovou věc na internetu je hrubým a nepřijatelným porušením důvěry mezi hercem a publikem vytvořené v divadelní komunitě,“ zní prohlášení Second Stage. „Aktivně sledujeme žádosti o odstranění a žádáme, aby se nikdo neúčastnil distribuce těchto obrázků.“ vzkázali.

Williams proslul především jako doktor Jackson Avery v Chirurzích. Pamatovat si ho můžete ale i z hororu Chata v lese nebo romantického filmu Sesterstvo putovních kalhot. Kromě divadla aktuálně připravuje minimálně tři snímky a měl by se objevit i v novém seriálu Olga Dies Dreaming.

Reklama

Další články

Načítám