Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále půvabná rodačka z New Jersey Christina Milian se ani ve čtyřiceti nemusí obávat plavkové sezóny. S neméně známou letitou kamarádkou herečkou Karrueche Tran (33) se vydaly tento týden na pláž v Miami a obě byly ve výrazných plavkách nepřehlédnutelné.

Zatímco kráska ze seriálu Drápy, jejíž první velkou láskou byl rapper Chris Brown, vytáhla ze skříně zářivě zelené bikiny na šňůrky, autorka hitů Dip It Low nebo Whe You Look At Me zvolila sytě růžové plavky, ale s pořádným výstřihem. Asi málokdo by hádal, že tohle je postava trojnásobné maminky.

Rovněž Christina má za sebou pár nevydařených vztahů se slavnými kolegy. Jedním z nich je herec Nick Cannon, pozdější manžel Mariah Carey, s nímž se rozešla po dvou a půl letech kvůli jeho záletům.

Otcem jejího prvního potomka je zpěvák The-Dream, s nímž se rozešla pouhé tři měsíce po svatbě. Nevyšel ani její románek s rapperem Lil Waynem, který vydržel jen půl roku. Štěstí nakonec našla u francouzského zpěváka jménem M. Pokora, s nímž je od roku 2017 a mají společně dva syny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám