Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka, spisovatelka a sexsymbol 60. a 70. let Raquel Welch je i po sedmdesátce jako ze žurnálu. Jedna z nejkrásnějších hereček všech dob se sice nezdráhá využít veškeré dostupné metody, aby vypadala stále tak senzačně, ale její snaha se jistě vyplácí. Například ve čtvrtek oslnila svým moderním a mladistvým vzhledem na letišti v Los Angeles. Posuďte sami, hádali byste snad této šarmantní ženě 71 let?

O Raquel Welch se poprvé začalo mluvit v polovině 60. let jako o nové hvězdě jednoho z největších amerických filmových studií 20th Century-Fox. V roce 1966 se proslavila filmem One Million Years B.C., kde hrála krásnou pravěkou ženu. Do povědomí se dostala především díky svému sexy tělu, které ve filmu zakrývaly jen kožešinové bikiny.

O rok později Raquel zazářila snímkem Okouzlený, následně ve westernech Bandolero! nebo 100 pušek, či v komedii Myra Breckinridgeová. V posledních letech se Welch objevuje spíš jako epizodní herečka v seriálech, kde často ztvárňuje samu sebe nebo v menších filmových rolích jako například ve snímku Zapomeň na to z roku 2006. Nejčastěji je však k vidění jako tvář značky brýlí Foster Grant.

Herečka byla čtyřikrát vdaná. Nejdříve za publicistu Jamese Welsche, s nímž má dvě děti. Poté za režiséra a producenta Patricka Curtise, následně v letech 1980 až 1990 byla ženou režiséra Andre Weinfelda a jejím posledním manželem byl Richard Palmer, s nímž strávila ve svazku 12 let. Minulý rok se rozešli.

Reklama

Další články

Načítám