Hlavní obsah
Článek

Eva Mendes (50) naznačila, že by se ráda vrátila ke hraní, pouze ale v případě, že projekt bude stát za to. V pořadu The View mimo jiné prozradila, za jakých podmínek by na natáčení kývla.

„Než jsem měla děti, brala jsem skoro všechno. Teď je toho málo, do čeho bych šla. Nechci žádné násilí. Nechci sexualitu,“ dala jasně najevo, co je jí proti srsti.

Doufá ale, že se na plátnech zase brzy objeví. „Muselo by to být něco hezkého a čistého. Disneyovka by byla fajn,“ nechala se slyšet.

Naposledy si zahrála v roce 2014 v dramatu Lost River, které napsal a zrežíroval její životní partner, herec Ryan Gosling (43). S tím má Mendes dcery Esmeraldu (7) a Amadu (5), kvůli nimž si také dopřála hereckou pauzu.

Eva se drží spíš v ústraní, jen občas si odskočí k dabingu nebo natočit reklamu. S Goslingem si vždy bedlivě střežili soukromí, a tak je spolu na veřejnosti často neuvidíte.

„Pokud jde o Ryana, sdílím jenom věci, které už tam venku jsou. Můj muž a děti patří do mého soukromí, díky, že to chápete,“ odpověděla v minulosti na dotaz fanynky, která se ptala, proč herečka není sdílnější ohledně slavného partnera a rodinného života.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám