Hlavní obsah
Článek

Viděli jste někdy ve filmu či v televizi tohoto charismatického drsňáka brečet? To si spíš všemi možnými prostředky podá padoucha, nebo jako postava ocitnuvší se na druhé straně zákona bez mrknutí oka zastřelí nepřítele. Přesto i Hynek Čermák se dokáže rozbrečet jako dítě.

Diváci si přijdou na své, když se herec usedavě rozpláče nad tím, že mu zemřela želva. To bulí jako želva, protože se s ní ani nemohl rozloučit. Vždyť je to Hynek Čermák a ten přece nebrečí!

Český symbol testosteronu, nekompromisnosti a suverenity, jak mu říkají tvůrci První dobré, si tentokrát pozvali do své show Vincent Navrátil, Ondřej Kubina, Alexej Kolva a Jaroslav Blažek. Při té příležitosti se „svěřil“, jak je těžké neustále dodržovat svou chlapáckou image.

Hvězdný host si s chutí zahrál i opilého politika, který srazí cyklistu. A i z toho se snaží vytřískat politické body. Ovšem skeči, v němž se promění v emocemi pohlceného středověkého kata, který nedokáže zabít ani mouchu, se Čermák při premiéře První dobré smál nejvíc.

„Už scénář, co mi kluci dali, mě dost pobavil. Dělá si legraci, jak z natáčení, tak i z Hynka Čermáka, ale i z politiků. Je dobře napsanej a vtipnej. A taky docela odvážnej. Navíc byl adrenalin natočit to za tak krátkou chvíli,“ řekl nám Hynek Čermák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám