Hlavní obsah
Článek

Modelka, influencerka a podnikatelka Emily Ratajkowski (32) prodává svůj dům v Los Angeles. Stavba se nachází v Echo Parku a její cena činí 2,195 milionu dolarů (téměř 53 milionů korun) Co za to?

Dům nabízí tři ložnice a stejný počet koupelen, je světlý a díky vysokým stropům a velkým oknům příjemně vzdušný. O soukromí na pozemku se kromě plotu a zdi stará vzrostlá zeleň, díky níž zahrada působí jako oáza klidu. Nechybí terasa s posezením.

Interiér domu byl k vidění také na snímcích Ratajkowski, proslulé především sexy selfíčky, které sdílí s fanoušky na sociálních sítích. Zahrnovaly i odvážnější obsah, od nahoty však modelka po narození syna víceméně upustila.

Ratajkowski se proslavila v roce 2013 účinkováním v kontroverzním videoklipu k písni Blurred Lines zpěváka Robina Thicka, v němž modelky tančily téměř nahé. Následujícího roku se objevila ve filmu Zmizelá, zahrála si milenku hlavního hrdiny (Ben Affleck).

Předváděla pro světové módní značky jako Versace, Miu Miu nebo Bottega Veneta, sama v módě podniká - navrhuje plavky. V roce 2018 se provdala za herce Sebastiana Beara-McClarda, loni se jim narodil syn Sylvester Apollo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám