Hlavní obsah
Článek

Svou hudební kariéru odstartovala Iva Kubelková (46) v nepříliš vhodném čase. Debutovou desku s názvem Jak moc mě znáš, na které pracovala s Michalem Pavlíčkem, vydala v době koronavirové pandemie a neměla tak šanci ji odprezentovat tak, jak by si přála.

Jako zpěvačka se před fanoušky mohla ale naplno projevit v show Tvoje tvář má známý hlas. „Byla to pro mě velká zkušenost. Velký zážitek. Pěvecky a technicky to pro mě bylo neuvěřitelně přínosné. Zjistila jsem, že to má obrovskou fanouškovskou základnu. Lidé mi psali příjemné reakce,“ nelituje účasti v náročném projektu Kubelková.

„Lidé, kteří sledují tuto show, mě zaznamenali jinak. To vnímám výrazně. Začali se na mě dívat z jiného pohledu než jako paní z plakátu nebo při moderování,“ říká Iva.

Kubelková se proto nevzdává snu prezentovat se jako sólová zpěvačka. „Díky tomu lidé zaznamenali, že ráda zpívám. Deska s Michalem Pavlíčkem vyšla v době covidu, takže je stále nová. Neměli jsme prostor s ní někam vyjet. Je ale nadčasová. Chtěla bych vytvořit další klipy, další písničky. Čekáme, co to udělá na podzim, jestli se ukáže, že je tohle špatné období za námi, a pak bych se ráda pustila do one woman show turné,“ přislíbila Iva Kubelková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám