Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O australském modelovi Andreji Pejici (20) se díky jeho kontroverznímu působení v módním světě píše čím dál častěji. Nejdříve na sebe upozornil tím, že se dostal do žebříčku stovky nejkrásnějších žen světa podle pánského časopisu FHM. V prosinci se pak stal tváří push-up podprsenek. A tentokrát o něm lze s přehledem říct, že byl jednou z nejatraktivnějších ‚modelek‘ přehlídky Jeana Paula Gaultiera v Paříži. Dlouhovlasý blondýn měl precizní make-up, dámské šaty a také umělé boky. To vše z něj udělalo krásku, do které by jistě nikdo neřekl, že je ve skutečnosti mužem.

Model, který je původem z Bosny a Herzegoviny, je extrémně štíhlý a měří úctyhodných 188 centimetrů. Světoví návrháři se přitom o něj přetahují. Jelikož na sebe vždy dokáže přitáhnout pozornost a především může předvádět jak dámské, tak pánské oblečení. V minulém roce byl na serveru models.com hodnocen jako 18. nejúspěšnější model světa. Pro modeling byl Pejic objeven během brigády v McDonald‘s v Melbourne a přestože byl dříve kvůli svému dívčímu vzhledu vnímán spíš jako podivín, dnes by mu prý jeho honoráře mohli závidět téměř všichni, kteří ho kdysi odsuzovali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám