Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) čím dál víc rozšiřuje repertoár svého divadla, k muzikálu a činohře od září přibudou i představení pro děti. "Všichni moji kamarádi a kamarádky v rodině nějaké ty děti čekají, tak jsem se rozhodla, že je potřeba pro ně něco udělat," vysvětlila Bílá.

Vzhledem k tomu, že jejímu synovi Filipovi Kratochvílovi už táhne na třicet, sama by se mohla stát brzy babičkou. "Popravdě řečeno, Filipovi se do toho asi zatím nechce. On je rád světoobčanem a lítá si po světě a buduje si to svoje místo. Ale kdyby to přišlo, nevadilo by mi to. Děti v rodině jsou fajn," mínila zpěvačka, která vypadala v modrém kostýmku a teniskách velice mladistvě.

"Nedávno jsem se na oslavě narozenin Petra Jandy (81) viděla s Kamilem Střihavkou (59) a to je hodně pěkný dědeček. Má krásné vnoučky. A já mám ego v pořádku, takže jestli mi chce někdo říkat babi, tak klidně," smála se Lucie, která na jevišti pořád řádí jako dvacítka. Ostatně v létě se opět chystá vystupovat s kapelou Arakain. V plánu má i nový muzikál Maminy, který začne v srpnu u sebe v divadle zkoušet.

Reklama

Další články

Načítám