Hlavní obsah
Článek

Na letošní formě do plavek se přítelkyně Jaromíra Jágra (52) rozhodla pořádně zamakat. Dominika Branišová (29) se do své proměny vrhla naplno, a to i s tím, že se na začátku zvěčnila před zrcadlem jen v plavkách.

„Co se týče cvičení, tak mi nedělá problém cvičit i dvakrát denně. Horší je má morálka v jídle. Miluju dobré jídlo a k dobrému jídlu i chutné víno,“ svěřila se někdejší modelka, která se stále čas od času objeví před objektivem. „Ráda běhám, a to i třeba sedm nebo deset kilometrů v kuse,“ svěřila se Super.cz v jednom z rozhovorů Dominika.

Při pohledu na její figuru v plavkách je nutné dodat, že v nejhorší formě rozhodně není. „Ale ani v nejlepší. Proto jsem se rozhodla jít s kůží na trh a svou 28denní cestu sdílet,“ dodala Branišová s tím, že je to pro ni větší motor.

Hodlá se podělit o nejrůznější pohybové aktivity, už v minulosti také ráda jezdila na kole a nevyhýbala se fitness. Tak uvidíme, s jakou formou se za pár dní Dominika, která má aktuálně 63 centimetrů v pase a 91 přes boky, objeví.

Reklama

Další články

Načítám