Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Renata Langmannová (37) si na křest kampaně, které se stala tváří, oblékla pořádně odvážný overal. Vypadala v něm neskutečně svůdně i proto, že si pod něj nevzala spodní prádlo a protože nebylo zrovna nejtepleji, přítomní muži měli opravdu pěkný výhled.

Aby se krásné Renatě nestalo faux pas jako řadě jiných krásek, kterým na akci vypadlo z odvážných modelů ňadro, pojistila se. "Jsem na takovou situaci připravená. Ňadra mám k overalu přilepená speciální oboustrannou lepenkou," usmívala se Renata.

Langmannová se pyšní přírodními dvojkami a přiznala, že žádný zákrok neplánuje. Jediné, co prý má umělé, je zub a řasy. "Zub jsem si vyrazila v dětství a řasám jsem přišla na chuť až nyní, kdy jsem nafotila kampaň pro prestižní značku na prodlužování a zahušťování řas," prozrazuje.

"Je to pro mě výborné hlavně v tom, že se ráno probudíte a vypadáte skvěle. Bez nalíčení. Už nechodím ráno do koupelny a neptám se zrcadla, kterápak vy jste," dodala se smíchem Renata.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám